Ønsker du ro, stillhet og nærhet til natur – og hvor du likevel kun 10 minutter fra sentrum i Selbu?
Da kan du vurdere å ta kontakt med oss i Kulvikodden hyttefelt for en visning av tomter med unik beliggenhet med ca 50 meter til Selbusjøen, vei helt til hytta, populære sykkelveier og uendelig stort skogsterreng å ferdes i hele året.


Dette kan også bli en del av ditt ferieparadis.
En tidlig morgen med blikkstille Selbusjø i fantastiske omgivelser i Vikvarvet. Jonny Aftret, som er en av grunneierne, er selv en kajakkentusiast, og tok dette bildet på en av sine daglige kajakkturer.
På sommeren er Selbusjøen egnet for både kajakk og motorisert ferdsel, og vannski-aktiviteten på sjøen har også tatt seg opp.
Illustrasjonsbilde.


Kvitmyrhaugen er det høyeste punktet i nærområdet rundt Kulvikodden, og det ligger omtrent 60 minutters gange fra området og har en stigning på omtrent 300 meter. Dette er et svært egnet turmål både vår, sommer høst og vinter.
Videre fra Kvitmyrhaugen har du muligheten til å oppholde deg i store, åpne fjellområder hvor du kan ta en rast mens du kjenner sola varme.


På vinteren fryser ofte Selbusjøen til slik at den er svært egnet til å gå på skøyter – for de som liker det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *