Når du har hytte på Kulvikodden hyttefelt, har du kort vei til sjøen. Her har du muligheten til å padle i timesvis – helt fra Kulvikodden og til Brøttem i Klæbu, eller inn til Putten i Mebonden.
Uansett hvilken type båtliv du ønsker, så har du også mulighet til å få satt opp et eget naust – et steinkast fra hytta di.Selbusjøen er kjent for å være langgrunn, noe som gjør at det er perfekte bademuligheter for både små og store. Tilgangen til badestrand er umiddelbar for eierne av hytter på Kulvikodden hyttefelt.
Beliggenheten på hyttefeltet gjør det enkelt for både store og små å sette seg på sykkelen og tråkke i vei i trygge omgivelser på lite trafikkerte veier. Om du ønsker kan du også sykle mil etter mil på grusveier eller asfalt. Er du riktig spenningssøkende er det skogsveier som også innbyr til offroadsykling.
På vinteren kan du gå på ski fra hyttedøra og rett oppi skogen, og derifra kan du gå i timesvis; gjennom vakker granskog og opp til snødekte vidder på ca 580 meter oh.Fra hytta har du morgensola, sola gjennom hele dagen og kveldssol, som kan gi deg helt unike opplevelser. Sitte på terrassen med fyr i bålpanna, bena på en stol og la blikket hvile på den stadig skiftende kveldshimmelen kan virkelig gi ro i sjela.Velkommen til å ta kontakt!

Gjennom hele året kan du oppleve kveldshimmelens magiske lys endre seg fra kveld til kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *